неділю, 14 січня 2018 р.

Тренінг "Методика викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом» у 1- 4 класах"

З 10 по 12 січня 2018 року на базі Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся тренінг "Методика викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом» у 1- 4 класах" для вчителів початкової школи. 
Основною метою тренінгу було підвищення рівня психолого-педагогічної компетентності педагогів шляхом поглиблення та оновлення їх фахових знань, створення умов щодо цілісного осмислення вчителями сучасних тенденцій, які відбуваються в освіті.
Під час роботи учасники отримали інформацію щодо освіти на засадах розвитку життєвих навичок та ознайомилися концептуальними засадами проекту «Вчимося жити разом». Кожен педагог отримав можливість спробувати себе у ролі тренера і відпрацювати  уміння та навички проведення уроків-тренінгів. 
  

Тренер - Юлія Півненко

Детальніше тут:

2 коментарі:

  1. Доброго дня! Дуже багато цікавог чула про Ваш тренінг. Скажіть, будь ласка, чи можна записатися також на такий тренінг? Дякую.

    ВідповістиВидалити
  2. Доброго дня, пані Ірино! На жаль, такий тренінг для вчителів початкових класів за попередньою реєстрацією у 2018 році заплановано лише один і він уже відбувся. Проте планується тренінг "Методика викладання предмета «Основи здоров’я» у початковій школі на засадах розвитку життєвих навичок". За змістовим наповненням та формою проведення ці тренінги мають багато спільного. Якщо у Вас є бажання взяти у ньому участь, необхідно зареєструватися. Наказ про терміни проведення тренінгів та реєстрація за посиланням https://sites.google.com/site/nnczoippo/treningi. Маю надію на подальшу співпрацю. З повагою, Юлія Півненко

    ВідповістиВидалити