вівторок, 26 квітня 2016 р.

ТОТ для регіональних тренерів проекту "Вчимося жити разом"

18-22 квітня у Києві відбувся тренінг для регіональних тренерів «Методика викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом» в основній і старшій школі на засадах розвитку життєвих навичок. На ньому були присутні представники п’яти областей, де впроваджується цей проект. 
Склад команди Запорізької області
Півненко Юлія Володимирівна – доцент кафедри реабілітаційної педагогіки та здорового способу життя КЗ «ЗОІППО» ЗОР;
Биваліна Ліна Євгенівна - учитель основ здоров’я Запорізької ЗОШ № 52;
Заводько Вікторія Валеріївна - учитель основ здоров’я Бердянської гімназії № 3 «Сузір’я»; Науменко Ганна Олександрівна - учитель основ здоров’я Мелітопольської гімназії № 5; Прус Світлана Георгіївна - учитель основ здоров’я Запорізького ліцею № 34;
 Тверда Інна Леонідівна - учитель основ здоров’я Токмацької СШ № 2 ім. Героя Радянського Союзу О.М.Кота.

У процесі роботи педагоги ознайомилися з концепцією, змістом і методикою викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом» та спробували себе у ролі тренерів. Також були вибірково апробовані уроки-тренінги для учнів 5-10(11) класів з означеного курсу, обговорені пропозиції і рекомендації щодо удосконалення розробок занять, окреслені вимоги до процесу і результатів підготовки педагогів у регіонах.

Після успішного навчання педагоги готові передавати надбані знання та досвід. Впродовж квітня-червня вони підготовлять 300 вчителів середньої та старшої ланки базових навчальних закладів Запорізької області. Перший тренінг пройде у Запоріжжі з 27.04 по 29.04.2016 року. Робота продовжується…

Фотоальбом тернінгу

3 коментарі:

  1. Цілий тиждень пролетів як один яскравий, життєво необхідний, важливий день! Цікаві знайомства, нові друзі, організатори проекту зарядили бажанням працювати та передавати надбані знання та досвід!
    Тренінговий курс "Вчимося жити разом" ще раз підкреслив важливість розвивати життєві навички, важливість надати підтримку дітям та необхідну інформацію вчителям!
    Концепція тренінгу, цікаві та важливі методичні розробки, використання нових інтерактивних методів стануть необхідним матеріалом для розвитку мого педагогічного досвіду та навчання вчителів методики викладання тренінгового курсу "Вміння жити разом".
    Хочу подякувати всім організаторам проекту та своїй команді за цікаву, необхідну та плідну роботу.
    З повагою Науменко Ганна.

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже цікавий проект,бажаю успіхів у його реалізації.

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже важливий та необхідний проект на сьогодні. Бажаю натхнення у роботі всім учасникам проекту.

    ВідповістиВидалити