вівторок, 17 січня 2017 р.

Проект завершено

Шановні колеги! 
Завершилося впровадження проекту "Вчимося жити разом".
Висловлюємо щиру подяку всім учасникам за активну співпрацю та підтримку Проекту. У процесі його реалізації педагоги базових навчальних заладів Запорізької області продемонстрували високий рівень професіоналізму, відповідальності та активності.
Особлива вдячність організаторам за актуальний, ефективний та якісний Проект.
Бажаємо Вам творчих здобутків, натхнення та успіхів у вихованні підрстаючого покоління!

5 коментарів:

  1. Дякуємо за можливість участі в проекті. Сподобалось і вчителям і, головне, учням. Динаміка результатів дуже задовольнила і надихнула на подальше використання матеріалів курсу.
    А чи є можливість переглянути результати саме по своїм навчальним закладам?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наталія, я дуже вдячна Вам за активну участь у проекті. Впевнена, що використання матеріалів курсу та вланий досвід зроблять уроки основ здоров’я справжнім святом для кожного учня.
      На жаль, результатів за окремими навчальними закладами переглянути немає можливості, лише зведені дані по області.

      Видалити
  2. Вдячна організаторам за чудові матеріали до тренінгових занять. Діти в захваті від такої форми роботи, саме на тренінгах вони вчаться критичному мисленню, співпраці, стають більш розкутими та активними. Планую використовувати матеріали і в подальшій педагогічній практиці, як в навчальній так і у виховній роботі.Чекаю інших цікавих та корисних поектів.

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую, що стала учасником проекту "Вчимося жити разом". Буду сподіватися, що після тренінгових занять діти почуватимуться більш упевненими, підвищиться рівень їхньої самоповаги та самоконтролю, у класі створиться особлива атмосфера дружби, толерантності, довіри та підтримки. А ми, вчителі, в свою чергу, будемо продовжувати реалізовувати на своїх уроках тренінги та інтерактивні методи навчання.

    ВідповістиВидалити